Trio brengt 64-assige motion-controller uit

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Trio Motion Technology brengt een nieuwe generatie motion-controllers op de markt. De MC464-serie is gebaseerd op Trio‘s 400 MHz, 64 bits DSP-technologie waarmee tot 64 servo- of stappenassen zijn te controleren. De servocyclustijd is 125 ms voor alle assen. Tot veertien programma‘s zijn tegelijk af te werken.

Standaard is de MC464 voorzien van interfaces voor Canopen, Devicenet, EthernetIP, Modbus, RS232, RS485, TCP/IP en USB. Het systeem is uit te breiden met poorten voor Bluetooth, CC-Link, Profibus en Profinet. De controller heeft standaard zestien optisch geïsoleerde digitale in- en uitgangen en twee analoge ingangen (12 bits, 10 volt). Bewegingen zijn te programmeren in de multitasking-taal Trio Basic. Het programma Motionperfect is de ontwikkelsoftware voor Trio‘s complete MC2- en MC4-series. Complexe bewegingen zoals Cam-profielen, elektronische koppelingen, synchroonloop, lineaire en circulaire interpolatie zijn eenvoudig uit te voeren met Triobasic-commando‘s.

Met een standaard SD-kaartinterface zijn programma‘s zonder pc in de MC464 te laden voor machinekopieën en voor serviceverlening. Mijnsbergen is distributeur voor Trio in Nederland.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen