TNO verkoopt Lightweight Structures

Leestijd: 1 minuut

Lightweight Structures uit Delft komt in handen van het management en de investeringsfondsen Private Plus Fund en Heicop . TNO was de oude eigenaar van het bedrijf. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Lightweight Structures is van oorsprong een samenwerkingsverband tussen TNO en de TU Delft. De specialist in composietconstructies kwam in 2005 op eigen benen. Vorig jaar zette het met vijftien man 1,5 miljoen euro om.

’Met het geld van Private Plus Fund en Heicop kan Lightweight Structures internationaal uitbreiden‘, zegt CEO Aldert Verheus. ’Vooralsnog hielden we ons met zowel de ontwikkeling als de productie van lichtgewicht composietconstructies bezig, maar willen ons meer gaan richten op productie.‘ Er liggen al concrete aankoopplannen. ’We hebben ons oog laten vallen op drie productiefaciliteiten, waarvan een in Engeland en twee in Nederland‘, aldus Verheus.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.