TNO en DSPE nemen High Tech Institute in arm voor zomerschool 2012

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Met ingang van 2012 bundelen TNO, de Dutch Society for Precision Engineering en The High Tech Institute hun krachten. The High Tech Institute neemt de organisatie op zich van de vermaarde Summer School Optomechanica, die traditioneel eind juni wordt gehouden. De zomerschool is een intensieve training voor precisie-experts die diepgaande kennis willen verwerven over het ontwerp van optomechanische instrumenten en de actieve besturing hiervan in onvoorspelbare omgevingen. Met name staat high-end techniek uit de halfgeleiderindustrie en ruimtevaart centraal.

De zomerschool optomechanica duurt een week en wordt georganiseerd met ondersteuning van specialisten van TNO en het DSPE-netwerk. Docenten zijn afkomstig van onder meer ASML, EADS en Philips. Naast intensieve trainingen biedt het avondprogramma volop mogelijkheden om elkaar te leren kennen. TNO en DSPE laten weten dat voor de zomerschool van dit jaar (27 juni – 1 juli, Eindhoven) nog enkele plaatsen beschikbaar zijn.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.