TMC zet stap buiten Europa

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

TMC opent een kantoor in Dubai. Dat meldt de dienstverlener in Eindhovens Dagblad. Deze eerste vestiging buiten Europa start met vijf mensen. Onder leiding van Bart Agerbeek, overgekomen van Brunel, richten zij zich op de hightech en de lifesciences. Met deze stap volgt TMC bestaande klanten als Philips, Siemens en Medtronic. Vanuit Dubai wil het ook nieuwe klanten en andere regio’s in het Midden-Oosten gaan bedienen. Eind volgend jaar moeten er dertig mensen op de loonlijst staan, over vijf jaar honderdvijftig, aldus het bedrijf in ED.

TMC timmert internationaal hard aan de weg. Over de grens heeft het nu vestigingen in België (Brussel), Frankrijk (Parijs en Rennes), Italië (Milaan, Rome en Turijn) en Spanje (Bilbao en Madrid). Maar ook in thuisland Nederland zit het bedrijf niet stil. Naast het hoofdkwartier aan het Eindhovense Flight Forum en het kantoor in Utrecht is er sinds 1 mei een vestiging in Delft en staat er voor volgend jaar uitbreiding naar het noordoosten op de planning. Op dit moment heeft TMC in Nederland acht- tot negenhonderd ‘werkondernemers’ in dienst. In 2020 moeten dat er vijftienhonderd zijn.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.