TMC opent kantoor in Enschede

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Sinds 1 april heeft TMC ook een kantoor in Enschede. Met het hoofdkwartier in Eindhoven en de vestiging in Delft is de dienstverlener nu aanwezig in alle drie de Nederlandse steden met een technische universiteit. In Twente ziet het bedrijf kansen in nanotechnologie en smart manufacturing, maar ook in de Oost-Nederlandse speerpunten food, health en energie. Daniel Aydin heeft de leiding over de nieuwe vestiging.

‘Doordat we al betrokken zijn bij klanten in het oosten van Nederland, zien we de groei die deze regio doormaakt’, verklaart ceo Ronald van Gerwen van TMC Nederland. ‘Vanzelfsprekend willen wij kunnen beantwoorden aan de toenemende behoefte aan getalenteerde technische mensen die daarmee gepaard gaat. In 2016 zijn we hierover al in gesprek geraakt met Oost NL. Volgens hen is TMC een uitstekende match vanwege onze expertise en ons ondernemende dna.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.