TMC Field Service breidt uit in India

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

TMC Field Service verruimt zijn organisatie naar groeimarkten in Azië, vooral India. Het technische projectbureau ontwikkelt momenteel een strategie die is gericht op ’het invullen van een capaciteitsbehoefte bij de machinebouwer en een oplossing biedt voor de eindmarkt, de machinekoper‘. Die eindgebruiker is op zoek naar een oplossing om zijn investering zo snel mogelijk en binnen specificatie opgeleverd te krijgen. TMC Field Service stelt zijn medewerkers ter beschikking om de totale supervisie op de uitvoering van deze industriële projecten te voeren.

Een afvaardiging van TMC Field Service brengt deze maand een bezoek aan India om te praten met grote lokale en internationale industriële investeerders. Volgens het bedrijf is er veel vraag naar hooggekwalificeerde leidinggevende technici. Ook liggen er kansen hoger in de waardeketen. Nu wordt de Indiase markt nog vooral bediend via Nederlandse relaties.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.