T&M is NI-partner 2014

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Test & Measurement Solutions is door National Instruments uitgeroepen tot de 2014 Alliance Partner of the Year in de regio Noord-Europa en de Benelux. Met de prijs bekroont NI het Hasseltse bedrijf voor zijn werknemers, substantiële bedrijfsgroei, innovatie en implementatie van klantoplossingen. ‘Het is een erkenning van de enorme toegevoegde waarde en innovatie die de Alliance Partner levert aan onze gezamenlijke klanten’, zegt René Voorhorst van National Instruments.

‘Producten worden elke dag complexer, terwijl de verwachtingen van de klant inzake kwaliteit toenemen’, zegt Kurt Hensen, oprichter en CEO van Test & Measurement Solutions. ‘We helpen klanten inzien dat het alsmaar belangrijker wordt om producten te testen. We zullen onze klanten blijven helpen om klachten te vermijden en hun reputatie te beschermen, niet alleen door oplossingen aan te bieden om foutloze producten te produceren, maar ook door hen te helpen klanten voor het leven te winnen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.