Tjarko Bouman volgt Marc Hendrikse op als ceo NTS

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Tjarko Bouman (49) zal per 1 augustus in dienst treden als ceo van NTS-Group. Hij volgt de huidige topman Marc Hendrikse op die het bedrijf na vijftien jaar zal verlaten.

Bouman heeft uitgebreide ervaring in het internationaal bedrijfsleven en de hightechindustrie. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam bekleedde hij diverse rollen in consulting en management, onder meer bij Fedex, IG&H en Ricoh. In zijn laatste rol bij Vanderlande is hij eindverantwoordelijk voor de Warehousing en Parcel-business in grote delen van Europa en Azië, inclusief verkoop, engineering, realisatie & oplevering, en services & maintenance.

Volgens NTS’ raad van commissarissen en de aandeelhouder – ondernemersfamilie Wintermans – is Bouman de juiste persoon om NTS te leiden in een fase waarin, onder voorwaarde van beheersbare groei, de ontwikkeling van onderscheidende en strategische klantproposities centraal staat.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen