The House of Technology verzorgt lezingen over handel met buurlanden

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Nederlandse mkb‘ers in de hightechindustrie zijn vaak gefocust op hun technologie. Hun markt beperkt zich vaak tot Nederland, terwijl aan de andere kant van de grens ook goede kansen liggen. Veel bedrijven ervaren echter een drempel om zaken te doen bij de buurlanden. Is dat terecht of de angst voor het onbekende? The House of Technology en Syntens hebben het initiatief genomen om deze drempels zichtbaar te maken en handvatten te geven hoe ze overwonnen kunnen worden. Point-One heeft het project gesubsidieerd.

De partners organiseren drie bijeenkomsten bij bedrijven die al jarenlang ervaring hebben met zaken doen in het buitenland: op 13 september bij Hittech Multin in Delft, op 19 september bij Phoenix 3D Metaal in Eindhoven en op 26 september bij Herikan in Almelo. Tijdens de meetings komen onder meer de praktische en cultuurverschillen tussen Nederland, België en Duitsland aan bod. Ook geeft de gastheer een lezing over hoe hij in de praktijk over de grens zakendoet.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.