Thales en Dassault bundelen PLM-krachten

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Dassault Systèmes en Thales hebben een strategische alliantie gesloten op het gebied van systeemintegratie voor product lifecycle management (PLM). Deze samenwerking verenigt de 3D- en PLM-oplossingen van Dassault met de ontwerp-, integratie- en toepassingservaring van Thales. De partners investeren samen in de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van PLM-omgevingen voor klanten in de lucht- en ruimtevaart, defensie, energiemarkt, grondtransport en de publieke sector.

De overeenkomst biedt beide bedrijven kansen: de Dassault-oplossingen voegen waarde toe aan de Thales-diensten, omdat ze daarmee meer PLM-gerelateerde onderwerpen kunnen adresseren. Andersom is de uitgebreide expertise van Thales in de publieke sector voor Dassault waardevol om zijn markt te vergroten. Bovendien is deze gecombineerde aanpak goed voor klanten, omdat synergievoordelen op het gebied van cloud computing, systeemengineering en beveiliging in het verschiet liggen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.