Textielgroothandel De Bondt kiest magazijnsystemen Vanderlande

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

De Bondt, wereldwijd groot in fournituren en garens, gaat in zijn magazijnen de logistieke technologie van Vanderlande gebruiken. De eerste Fastpick-systemen om goederen naar orderpickers te transporteren, zijn inmiddels geïnstalleerd op de locatie Tynaarlo.

Het familiebedrijf De Bondt, bekend van het merk Scheepjeswol, levert aan detailhandelaren en wederverkopers in ruim zeventig landen en verwacht een sterke groei. Om die groei te ondersteunen, koos de groothandel voor een oplossing die de efficiëntie van het picken en verpakken verhoogt en de kans op fouten vermindert.

Een aanzienlijk deel van het magazijn van De Bondt is nu geautomatiseerd met de Fastpick-shuttles en het logistieke automatiseringssysteem Adapto. Het systeem levert orderregels voor bakken met meerdere compartimenten in een strikte volgorde aan de ergonomische pickstations. Dit biedt een verhoogde opslagdichtheid waarmee in piekperiodes tot 1200 items per uur kunnen worden verzameld.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.