Tetrafonds aangevraagd voor verbetering ontwerp microspuitgietproducten

Leestijd: 1 minuut

Hogeschool Gent, Katholieke Hogeschool Limburg en het centrum voor technologisch onderzoek Sirris hebben bij het Technology Transfer (Tetra-) fonds een project aangevraagd voor de verbetering van het ontwerp van microspuitgietproducten. De drie aanvragers willen de kennis die ze opdoen in Micro Moulding-project verspreiden onder productontwerpers, matrijzenbouwers en spuitgieters in de micro moulding-industrie.

Het Tetra-fonds stimuleert overdacht van technologiekennis van hoger onderwijsinstellingen naar het bedrijfsleven. Hogescholen en universiteiten kunnen subsidieaanvragen voor projecten indienen. Voor elk project stelt het fonds een gebruikerscommissie op. Die bestaat uit een projectleider, op zijn minst vier KMO‘s en het IWT-Vlaanderen. De projectpartners zijn nog op zoek naar geïnteresseerde Vlaamse KMO‘s die in de gebruikerscommissie willen zitten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen