Telelogic en DSpace slaan brug tussen requirements en test

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Telelogic en DSpace gaan hun tooling Doors en Automationdesk op elkaar aansluiten. Automationdesk van DSpace is gereedschap voor de automatisering en ontwikkeling van tests en de verwerking van testresultaten. Met het gereedschap zijn testsequenties grafisch te programmeren. De meegeleverde bibliotheken bieden informatie over hardware in the loop, realtime gedrag en elektrische foutsimulatie. Ook zijn componenten voor meten en diagnose te integreren. Doors is Telelogics tool voor requirements met wereldwijd een kwart miljoen gebruikers.

Met de koppeling tussen Doors en Automationdesk, door middel van de DSpace-module Connect & Sync, is voor het eerst een bidirectionele verbinding mogelijk tussen requirements en testspecificatie. Testimplementatie in Doors is daarmee af te stemmen met testresultaten in Automationdesk. Daarmee verbetert de basis voor doelgericht testmanagement zodat de resultaten uit het ontwikkelproces ook daadwerkelijk op de oorspronkelijke eisen aansluiten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen