Tegema breidt uit naar Twente

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Tegema Group heeft vanaf deze maand een vestiging in Enschede. Vanuit het nieuwe kantoor ligt het zwaartepunt op projectmanagement, penvoerderschap en clustermanagement. Tegema wil een bindende rol vervullen in regionale en interregionale projecten. Het projectbureau heeft al vestigingen in Eindhoven, Arnhem en het Tsjechische Otrokovice.

De keuze voor Enschede als Oost-Nederlandse uitvalsbasis is tot stand gekomen in samenwerking met Kennispark Twente, BTC Twente en Oost NV. Kennispark Twente stelde vast dat er in de regio een sterke behoefte is aan pen- en regievoering. Het zocht daarom contact met Tegema. Deze maand gaan twee medewerkers van het projectbureau aan de slag in Enschede. De planning is dat dat aantal snel zal groeien.

’In Twente zitten veel metselaars maar weinig aannemers‘, verwoordt Twan Smetsers, adviseur van Tegema, het beeldend. ’Er zijn redelijk wat Twentse hightechbedrijven die kleine projecten kunnen draaien. Voor grotere opdrachten is het noodzakelijk om een trekker te hebben. Tegema wil die rol vervullen.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.