Technology Twente gecertificeerd toeleverancier defensie en luchtvaart

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Machinefabriek Technology Twente voldoet aan de AQAP-2120- en AS9100-kwaliteitsstandaarden voor toeleveranciers aan de defensie- respectievelijk lucht- en ruimtevaartindustrie. Lloyd‘s Register Quality Assurance (LRQA) heeft onlangs de bijbehorende certificaten toegekend. Het Hengelose onderdeel van Aalberts Industries is een van de weinige bedrijven in de regio Twente en een van de eerste kleine ondernemingen in Nederland met deze stempels.

De geklimatiseerde productiehal van Technology Twente herbergt een ultramodern park van assemblage-, draai- en freesmachines. De Hengeloërs bedienen een breed scala aan markten, waaronder de automotive-, defensie-, halfgeleider-, lucht- en ruimtevaart- en medische industrie. Het AS9100-certificaat schaart hen onder een selecte groep van bedrijven die voldoen aan de hoogste industriestandaard voor de vliegtuigbouw in Europa en de Verenigde Staten. Daarmee effent het de weg naar groei in dit segment, net als het AQAP-2120-stempel dat doet voor de defensiemarkt.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.