Systomatic verdubbelt kantoor- en magazijnruimte

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Systomatic is gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand op industrieterrein Meer en Duin in Lisse. Het bedrijf verwacht in februari 2009 te verhuizen. De handelsonderneming groeit uit zijn huidige vestiging aan de Klompenmakerstraat 17 in Velserbroek.

Het nieuwe pand heeft een oppervlak van circa 800 vierkante meter, twee keer zo groot als het huidige pand. Ruim de helft is gereserveerd als kantoorruimte en 350 vierkante meter als magazijn.

Systomatic levert industriële componenten aan fabrikanten van machines in Nederland en België. Tot de klanten behoren ASML, Daf, Nedtrain, Philips, Shell en VDLen. De huidige directeuren Stefan van der Beek en Arjan van Deijk namen Systomatic in september 2005 de activiteiten Industriële Componenten en Optica over van Peter Jongsma en zetten dat voort onder de naam Systomatic. Het team van zes mensen telt inmiddels elf medewerkers. De omzet verdubbelde de afgelopen drie jaar. Uitvinderstype Jongsma ging verder met de machinebouwactiviteiten onder de naam Systomatic Research&Development.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.