Systomatic en Van Veenendaal bundelen krachten

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Twee componentenleveranciers uit Lisse, Systomatic en Van Veenendaal, zijn een strategische alliantie aangegaan. ’Het streven is om gezamenlijk een one-stop-shopping-concept neer te zetten, door onze krachten te bundelen en onze productpakketten digitaal onder te brengen in één portal‘, aldus Stefan van der Beek, directeur van Systomatic en Van Veenendaal en dagelijks bestuurder van beide bedrijven. ’Vorig jaar heeft er een directiewisseling en aandelentransactie plaatsgevonden in onze organisatie. Gertjan van Veenendaal en ikzelf zijn sindsdien de eigenaren. De ondernemingen zijn geconsolideerd om verdere schaalvergroting in de toekomst te kunnen realiseren, het productenpakket verder te verbreden en cross-selling mogelijk te maken.‘

Systomatic levert mechanische industriële componenten voor met name de machine- en apparatenbouw. Van Veenendaal legt zich toe op de verkoop van mechanische onderdelen voor hoofdzakelijk de elektrotechnische industrie en de machine- en apparatenbouw. Het gezamenlijke assortiment omvat zo‘n dertigduizend componenten op het gebied van bedienen, bekabelen, bevestigen, beschermen, aandrijven, opspannen, gereedschappen en machines. De twee bedrijven hebben inmiddels hun intrek genomen in een gezamenlijk pand in Lisse en werken aan een gecombineerd Sap-systeem.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.