Systence-vestiging geopend in Eindhoven

Leestijd: 1 minuut

Systence heeft begin dit jaar een vestiging geopend op de High Tech Campus. in Eindhoven. Vanuit het Bèta Technologie & Business Accelerator-gebouw biedt het Wijchense bedrijf diensten aan als quick engineering en prototyping. Systence heeft hoge verwachtingen van deze locatie waar klanten van de Campus makkelijk binnen kunnen lopen met hun vragen. In Eindhoven legt Systence zicht toe op software, elektronische hardware en werktuigbouw. Voor elektrische en mechanische prototyping, maakdelen, testsystemen en machinebouw blijft de vestiging in Wijchen belangrijk.

Systence is een ingenieursbureau voor industri√ęle automatisering, dat is ontstaan uit de voormalige centrale werkplaats van Philips Semiconductors in Nijmegen en Detron Industrial Automation. Tot januari vorig jaar maakte Emdes Embedded Systems deel uit van het bedrijf. Tussen industri√ęle automatisering enerzijds en elektronica- en embedded-ontwikkeling anderzijds bleek echter te weinig overlap te zitten. Naast de halfgeleiderindustrie is Systence actief binnen de farmaceutische industrie en op de markt van testen en tooling.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.