Stroomvoorziening via netwerkkabel

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Hirschmann heeft zijn productaanbod uitgebreid met een Power-over-Ethernet-module voor switches in de Mice-serie. Per Mice-switch zijn maximaal zes van deze modules te gebruiken. De module met vier RJ45-poorten (10/100 Mbit/s) verstuurt data en stroom naar eindapparaten zoals IP-telefoons, netwerkcamera‘s en WLan-toegangspunten. De Power-over-Ethernet-modules hebben een temperatuurbereik van 0 tot 60 graden Celsius (EEC-versie: -40 tot 70 graden) en zijn tijdens gebruik te wisselen (hot swap). Leds op het voorpaneel geven de actuele toestand aan.

Mice-switches leveren via Ethernet een vermogen tot 370 W, afhankelijk van de externe voeding. De besturingssoftware maakt het stroombeheer eenvoudig. Voor oudere apparatuur uit de MS20/30-serie is gratis een software-update te downloaden op www.hirschmann-ac.com.

Mice-switches voor Din-rails ondersteunen zowel Fast- en Gigabit-Ethernet als diverse methoden voor routing, redundancy en beveiliging. Ze zijn vooral geschikt voor industriële netwerken met complexe toepassingen, zoals het gecombineerd verzenden van audio, data en video.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen