Stramigioli benoemd tot IEEE Fellow

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De IEEE Robotics & Automation Society heeft UT-hoogleraar Stefano Stramigioli benoemd tot IEEE Fellow. ‘Voor zijn bijdragen aan het modelleren, besturen en realiseren van complexe robotsystemen’, zoals de jury het omschrijft. De geboren Italiaan reageert bescheiden: ‘Dit is niet alleen een persoonlijk prestatie, maar ook een erkenning voor het goede team waarmee ik werk.’

De IEEE deelt jaarlijks Fellowships uit aan minder dan een op de duizend leden. Ook Rug-hoogleraar Harry Trentelman (‘for contributions to geometric theory of linear systems and behavioral models’), Olexander Yarov van de TU Delft (‘for leadership in ultra-wideband imaging for ground penetrating radar and microwave scanners’) en TUD-professor John Long (‘for the development of on-chip and silicon radio-frequency integrated circuits’) mogen zich vanaf 1 januari IEEE Fellow noemen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.