Stéphane Simonetta gaat Aalberts Industries leiden

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

De van Grundfos afkomstige Stéphane Simonetta gaat Aalberts Industries leiden. Simonetta is op dit moment lid van de groepsdirectie en ceo van de industriële divisie bij de Deense marktleider in industriële pompen.

Stéphane Simonetta studeerde industriële techniek en computerwetenschappen en heeft brede internationale ervaring in de productie-industrie. De Fransman begon in 1996 bij Thomson Multimedia in supply chain management. In 2005 trad hij in dienst bij automotive toeleverancier Valeo, waar hij aan het einde verantwoordelijk was voor de Chinese toeleverketen. In 2012 stapte hij over naar het Zwitserse Honeywell Transportation Systems.

Simonetta volgt Wim Pelsma op, die tot eind 2023 als adviseur beschikbaar blijft. Op 7 september keuren de aandeelhouders de managementwissel naar verwachting goed.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.