SPS Drives gecanceld, beurs alleen digitaal

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

Vanwege de aanhoudende reisbeperkingen en andere veranderingen als gevolg van de coronapandemie zet organisator Mesago Messe Frankfurt een streep door SPS 2020. Het event zal nu volledig virtueel en digitaal worden gehouden.

‘We zijn erg teleurgesteld dat we het SPS-evenement van dit jaar in Neurenberg moeten annuleren’, zegt Martin Roschkowski, president van Mesago Messe Frankfurt. ‘Begin deze zomer wezen alle seinen in de goede richting en waren we er vrijwel zeker van dat de beurs in november zou doorgaan. Het veiligheids- en hygiëneconcept dat we destijds hadden opgesteld, werd goed ontvangen en doorontwikkeld door veel mensen die bij de SPS betrokken waren.’

Dat de organisator nu toch heeft besloten om het evenement af te gelasten, komt omdat veel deelnemers hun ernstige bezorgdheid hebben geuit over het welzijn van hun werknemers. De strikte regels voor hygiëne en sociale afstanden die zijn vastgesteld, de geldende reisbeperkingen en de economische onzekerheid als gevolg van de pandemie hebben duidelijk gemaakt dat het niet mogelijk zou zijn om de hoogwaardige beurs die SPS-bezoekers verwachten te houden.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.