Smit viert uitlevering tiende Cigs-systeem

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Smit Ovens heeft tien inline Cigs-systemen geïnstalleerd bij vijf klanten. Het gaat om pilot- en productiemachines voor de depositie en/of kristallisatie/annealing van seleen, voor zowel roll-to-roll- als sheet-to-sheet-applicaties. Volgens Smit-CEO Wiro Zijlmans geeft de ’mijlpaal‘ aan dat Cigs-technologie hard op weg is competitief te worden in de solarmarkt, mede dankzij de thermische procestechnologie van zijn bedrijf natuurlijk.

Ook Solliance is van grote waarde voor Smit, benadrukt Zijlmans in een persbericht. ’Het Solliance-instituut, dat ons R&D/pilot-systeem gebruikt, is een zeer waardevolle technologiepartner, met enorme kennis van Cigs-materialen, -processen en -requirements. Het systeem bij Solliance staat klanten van Smit ter beschikking voor verificatie en procesontwikkeling‘, aldus de directeur.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.