Slimme en voorspelbare machines met Axians Machine as a Service

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Axians heeft een state-of-the-art oplossing ontwikkeld: Machine as a Service. Met deze dienst kunnen machineleveranciers hun assets slimmer beheren. De ontwikkeling en dienstverlening rondom Axians Maas is een samenwerking met Cisco, Microsoft en Tele2 Iot. Axians Maas zorgt ervoor dat assets zoals machines inzichtelijk en slim kunnen worden beheerd vanuit een integraal en overzichtelijk platform. Zo kunnen gebruikers via een online dashboard alle machines op afstand monitoren en met een druk op de knop updates doorvoeren. Klanten betalen daarmee niet langer voor de machine maar voor de totale dienst, as a service.

Axians zorgt ervoor dat de machines op een veilige manier worden gekoppeld aan een cloudplatform. De oplossing bevat verschillende modules om data op te slaan of analyses over de data uit te voeren. Zo kunnen machineleveranciers waardevolle diensten leveren zoals voorspellen wanneer onderhoud moet worden gepleegd (predictive maintenance) en zo de kans op downtime minimaliseren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.