Size 14 lineaire actuatoren Haydon met geïntegreerde connector

Clara Dorrepaal
Leestijd: 1 minuut

Haydon Switch & Instrument brengt een hybride lineaire actuator met een geïntegreerd koppelstuk op de markt. Het bedrijf biedt hem kaal aan of in een behuizing. Het koppelstuk voldoet aan ROHS-richtlijnen en heeft een positieve klem om de koppeling goed te laten verlopen. De koppeling is opgevoerd tot 3 A en de bijbehorende connector kan draadmaten aan van 22 tot 28. De motor kan direct in bestaande behuizingen worden ingeplugd.

De hybride actuator is beschikbaar in drie varianten: een captive uitvoering, een non-captive uitvoering en een externe lineaire uitvoering. Resoluties variëren van 3,0 tot 48,8 micrometer per stap en kan tot ruim 22 kilogram wegstoten. De nauwkeurigheid is verder te verhogen door via microstepping een hogere resolutie te realiseren. De motor is het meest geschikt voor nauwkeurig positioneren en snel bewegen. Naar wens kan HSI zijn actuatoren ook klantspecifiek uitvoeren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen