Sirris start oppervlaktebehandeling op maat

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Met het Smart Coating Application Lab kiest Sirris voor een nieuwe weg in materiaaloptimalisatie. Het lab moet de experts in staat stellen zowel bestaande coatings aan te passen aan hun wensen als volledig op maat gemaakte coatings te creëren, en dit op alle materialen en substraten en op producten met willekeurige grootte.

Om dit mogelijk te maken, breidt Sirris de bestaande infrastructuur op het Wetenschapspark Limburg uit met een hybride PVD-toestel. Dit modulaire systeem brengt verschillende depositiemogelijkheden samen. Het is specifiek ontwikkeld voor R&D, jobcoating en speciale producten. Tot de mogelijkheden behoren de combinatie van verschillende sputtermaterialen in één deklaag, de uitvoering van PACVD-deposities, de afzetting van beter hechtende lagen met hoge dichtheid en de afzetting van oxidelagen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.