Sigmateks Lasal uitgebreid met motoranalyseoptie

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Sigmatek heeft zijn engineeringtool Lasal uitgebreid met ondersteuning voor motoranalyse. Met het Lasal Motion-pakket kunnen complexe asbesturing en reguliere taken worden uitgevoerd met hoge precisie en dynamiek. In de aanwezige bibliotheek is een groot aantal standaard motion control-functies beschikbaar. Denk hierbij aan positioneren of CNC-besturing, nokkenschijven, elektronische nokkenschakelaars of roterende messen. Een naadloze integratie van de aandrijflijn in het besturingsplatform wordt gecombineerd met een snel en consistent softwareontwerp, aldus de leverancier.

Voor alle Sigmatek-motoren zijn parametersets te verkrijgen. De gebruiker kan deze integreren in zijn applicatie en later eventueel wijzigen. Omdat de parameters worden opgeslagen in de besturing, beschikt de drive altijd over de juiste data. De servoversterker kan worden ingesteld zonder extra inspanning of een aparte softwaretool.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen