Sigmatek voegt 5,7 inch paneel toe aan ETV-assortiment

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Sigmatek heeft zijn serie all-in-one ETV-besturingspanelen uitgebreid met twee 5,7 inch touchscreens. De ETV 0551 is uitgerust met een analoog resistief TFT-kleurentouchscreen en valt in de IP54-klasse, terwijl de ETV 0552 IP65-beschermd is tegen stof en water dankzij een glazen afdekking. Omdat er geen rand ter compensatie is tussen het glazen touchscreen en het frame, kan dit laatste panel eenvoudig worden gereinigd. De ETV 0552 is daarom zowel ideaal voor het gebruik in de ruige industriële omgeving alsmede in de verpakkings- of farmaceutische industrie, zegt Sigmatek.

De ventilatorloze besturingspanelen zijn gebaseerd op de zogenaamde Edge-technologie, die een hoge performance biedt bij een laag stroomverbruik. Beide ETV‘s zijn voorzien van 1 Gbyte Flash en 64 Mbyte DDR Ram-geheugen. Voor remanente data is 512 kbyte geheugen gereserveerd. Een micro-SD-geheugenkaart draagt applicatie- en gebruikersdata en het besturingssysteem.

Er zijn acht digitale in- en uitgangen aanwezig. De diverse standaard interfaces zoals Varan-bus, Can-bus, Ethernet, USB en mini-USB, zijn aan te sluiten aan de onderzijde en maken een eenvoudige integratie van de ETV 0551 en 0552 in de machinestructuur mogelijk. Alle interfaces kunnen vrijelijk worden geprogrammeerd.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Gerelateerde artikelen