Sigmatek vergroot aanbod compacte besturingsmodules

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Edge-besturingsgeneratie van Sigmatek is gegroeid. De C-Dias-serie is uitgebreid met de modellen CCP 521 en CCP 531. De kastjes meten 25 bij 104 bij 129 mm. Beide modules zijn voorzien van 1 Gbyte flash- en 64 Mbyte DDR Ram-geheugen. De CCP 531 is de goedkopere variant en heeft een USB 2.0-hostinterface voor programma-updates of voor een toetsenbord. Bovendien is een USB-aansluiting beschikbaar als interface voor de programmering en zijn er Can- en Ethernet-poorten voor verbindingen met hogere systemen. De CCP 521 heeft verder ook een Varan-interface voor applicaties waarbij de hard realtime communicatie is vereist.

Het besturingssysteem, de applicatiesoftware en de gebruikersdata zijn vastgelegd op een SD-geheugenkaart. De compatibiliteit van de applicatiesoftware wordt gegarandeerd voor de complete productfamilie. Er zijn geen componenten of batterijen in gebruik die aan mechanische slijtage onderhevig zijn.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen