Sigmatek integreert besturingsfuncties in één paneel

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Het mobiele HGT 834-besturingspaneel van Sigmatek biedt een oplossing voor robotica- en handling-applicaties. Het scherm combineert besturing, visualisatie en bediening in één apparaat. Met de high-performance Edge-processor kan de HGT 834 ook de periferiemodules van een machine of systeem besturen, bijvoorbeeld bij transportbanden. Het besturingspaneel heeft een 8,4 inch TFT-kleurendisplay met touchscreen. Frequent gebruikte functies kunnen worden geprogrammeerd en aangeroepen met behulp van tien speciale functietoetsen met leds.

De HGT 834 is uitgerust met diverse communicatie-interfaces: USB, mini-USB, Ethernet, hard realtime Ethernet Varan en Can. Een MicroSD-kaart is beschikbaar als het opslagmedium voor het besturingssysteem, de software en data. Veiligheidsfuncties zoals een driefasebevestigingsknop, een noodstop en key-switches zijn geïntegreerd. Het besturingspaneel zit in een robuuste behuizing (IP54-bescherming) van 27 bij 25 bij 6,5 cm.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen