Sick presenteert veilig minilichtscherm

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Sick levert miniatuuruitvoeringen van veiligheidslichtschermen, die Sick betitelt als ’stick‘. De kleinste versie van de Minitwin meet slechts 120 millimeter. Grotere versies zijn verkrijgbaar oplopend van dit formaat met stapjes van zestig millimeter tot een maximale lengte van 1200 millimeter. Elke Minitwin heeft een geïntegreerd display met elf gekleurde leds als statusindicator. Knipperende lampjes geven aan dat er actie moet worden ondernomen, rode wijzen op een foutmelding en blauwe vereenvoudigen tijdens de opstartcyclus de uitlijning: hoe meer er branden, hoe beter de uitlijning.

Voordeel van de Minitwin is dat bij U-vormige, L-vormige en vierkante beveiligingsgebieden ook in de hoeken een optimale resolutie is gewaarborgd. Er ontstaan met de Minitwin dus geen gevaarlijke blinde zones. Daarnaast bespaart Sicks systeem ruimte, laat het zich gemakkelijk in cascade schakelen dankzij een draaibare connector en scheelt het reserveonderdelen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen