Settels Savenije breidt uit

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De directie van Settels Savenije heeft de budgetten goedgekeurd en overeenstemming bereikt met projectontwikkelpartners voor de uitbreiding van de vestiging van het bedrijf op Strijp T in Eindhoven. Het voormalige TAQ-gebouw van Philips krijgt vijfduizend vierkante meter extra. Tweeduizend vierkante meter is gereserveerd voor de productie van precisieonderdelen en er komt een klasse Iso-7(6) cleanroom van zeshonderd vierkante meter.

Eerder dit jaar werd Bakker Fijnmetaal omgedoopt tot Settels Savenije Precision Parts. De divisie verhuist medio volgend jaar van zijn huidige locatie op Ekkersrijt naar de uitbreiding van TAQ. Een van de machines die dan in de verhuiswagen gaat, is een Tornos Swissnano-draaimachine die onlangs is aangekocht en waarmee Settels Savenije kleine onderdelen zeer nauwkeurig kan produceren. Bekijk het apparaat hier.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.