Servoregelaars ESR Pollmeier halen 64 A

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

ESR Pollmeier heeft zijn assortiment servoregelaars uitgebreid met de Mididrive D/XS-serie. Deze nieuwe componenten halen een piekstroom van 64 A. Met deze capaciteit kunnen motoren in het bereik van 0,5 tot 160 Nm worden aangestuurd. Bij direct drives ligt dit bereik zelfs ver daarboven.

De servoregelaars zijn geschikt voor rechtstreekse aansluiting op 230 V of drie keer 400/480 V, waarbij het grote ingangsspanningsbereik ook een lagere spanning toelaat. De beveiligingstechniek volgens En 954-1, categorie 1 tot 4, behoort tot de standaarduitvoering.

Voor integratie in besturingssystemen kunnen gebruikers voor de communicatie kiezen uit interfaces zoals Canopen, Ethercat, Profibus-DP, maar ook analoog. ESR-functiebouwstenen vereenvoudigen de programmering in de besturingssoftware. Met de optioneel te integreren positiebesturing kunnen toepassingen met een bedieningsterminal zonder eigen besturing worden gerealiseerd.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen