Semiotic Labs en Schneider Electric combineren onderhoudsapparatuur

Jessica Vermeer
Leestijd: 1 minuut

Semiotic Labs en Schneider Electric hebben een samenwerkingsovereenkomst aangekondigd. De bedrijven zijn overeengekomen om gezamenlijk de Ecostruxure Asset Advisor en Sam4 in combinatie te verkopen, waarmee het dienstenaanbod van de Franse multinational wordt uitgebreid met het ondersteunen van de digitale bewaking van roterende apparatuur door de Leidse startup.

Sam4 van Semiotic Labs is een voorspellende onderhoudsoplossing voor kritieke AC-motoren en roterende onderdelen. Het voorspelt aankomende storingen tot maanden van tevoren met behulp van elektrische golfvormanalyse. Dit is nauwkeuriger dan traditionele op trillingen gebaseerde voorspellende onderhoudsapparatuur. Volgens de bedrijven past Sam4 precies bij Schneiders monitoringsysteem voor elektrische apparatuur.

Klanten van Ecostruxure Asset Advisor halen voordeel uit de robuuste betrouwbaarheid van de onderdelen en de waardevolle digitale transformatie. De combinatie helpt bij het minimaliseren van ongeplande stilstand van kritieke productiemiddelen. Sam4 maakt gebruik van geavanceerde algoritmen voor machine learning om een onderhoudsoplossing te bieden die de effici√ęntie en effectiviteit van het onderdelenbeheer zal verbeteren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.