Segula start Twentse vestiging op

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Sinds 1 oktober is Guido Schoofs als business development manager Oost-Nederland werkzaam bij Segula. Na een inwerkperiode in Eindhoven en training op het Segula-hoofdkantoor in Parijs zal Schoofs starten met de opzet van Segula Oost-Nederland in Hengelo door het in kaart brengen en benaderen van de markt als het gaat om engineeringsopdrachten en –projecten, en de inzet van capaciteit. In het begin zal mogelijk hulp vanuit Nederlandse hoofdkwartier in Eindhoven nodig zijn maar op het High Tech Systems Park in Hengelo – waar start-ups en gevestigde hightechbedrijven een plekje kunnen vinden – zal Segula op termijn ook in staat zijn in-house opdrachten uit te voeren.

Begin dit jaar kondigde Segula de geplande groei in Nederland al aan. Sinds 2010 heeft het Franse concern een kantoor op de High Tech Campus waar inmiddels een kleine zestig medewerkers werken. Segula heeft de ambitie om in Nederland door te groeien naar enkele honderden medewerkers, op drie locaties. Naast Eindhoven en Twente mikt het bedrijf op een vestiging in de regio Delft.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.