Schneider Electric Nederland krijgt nieuwe directeur

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Paul Bron (49) wordt per 1 oktober de nieuwe algemeen directeur van Schneider Electric Nederland. Hij neemt de taken over van Marcel Spijkers, die binnen Schneider Electric de functie VP Marketing Simplification heeft gekregen. Bron richt zich in de komende periode op het verder uitbreiden van de volledig geïntegreerde oplossingen voor energiemanagement, smart grids en smart cities. Deze activiteiten op het gebied van intelligent energiebeheer ondersteunen organisaties en instellingen bij het verlagen van de kosten.

‘Begin 2015 is er binnen Schneider Electric al een start gemaakt met de transformatie naar een klantgericht model’, aldus Bron. ‘We richten ons hierbij onder meer op een nauwe samenwerking met partners, zodat we gezamenlijk de meest optimale oplossingen voor organisaties ontwerpen. De richting die we voor Nederland hebben gekozen, sluit aan bij de strategie die Schneider Electric wereldwijd heeft ingezet. Door deze focus op partnerships en het centraal stellen van de behoeften van onze klanten zie ik op meerdere gebieden nog meer groeimogelijkheden, die we de komende periode gaan vormgeven.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.