Sauer-Danfoss wijst Hydrauvision aan als distributeur

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Met ingang van 1 maart is Hydrauvision voor Sauer-Danfoss-klanten in België en Nederland appointed sales & service partner en daarmee het aanspreekpunt voor alle technische en commerciële vragen. Om deze functie extra kracht bij te zetten, zijn zowel de binnendienstadviseur als de technisch specialist meeverhuisd van Sauer-Danfoss naar Hydrauvision.

Aad Kalkhoven, het nieuwe aanspreekpunt bij Hydrauvision voor het gehele Sauer-Danfoss-portfolio, legt uit: ’Na dertien jaar bij Sauer-Danfoss in Gouda te hebben gewerkt, sta ik sinds 1 maart alle klanten van dit merk vanuit ons kantoor in Dordrecht te woord. Samen met mijn collega Gijs Blonk, de technisch specialist op het gebied van hydrauliek, zorg ik voor de continuïteit van de productieprocessen van onze klanten. Naast onze jarenlange ervaring op het gebied van Sauer-Danfoss-producten voelen we ons gesteund door de applicatie- en productkennis van Hydrauvision, hun uitgebreide logistieke set-up en de aanvullende producten die dit bedrijf levert op hydrauliekgebied.‘ In België is Pieter Bal de Sauer-Danfoss-specialist van Hydrauvision.

Sinds 2004 was Hydrauvision appointed service center voor Sauer-Danfoss. Dit houdt in dat het bedrijf alle service-, reparatie- en revisiewerkzaamheden aan de hydrauliekproducten van Sauer-Danfoss uitvoert. Het was een logische stap om ook aangewezen te worden als distributeur. Voor de Benelux zijn er twee aangewezen: Hydrauvision en Kramp.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.