Saldtech omgedoopt tot Sparknano

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Saldtech, leverancier van apparatuur voor ruimtelijk ald, zet zijn activiteiten voort onder de naam Sparknano. De rebranding is een reactie op het verschuiven van de focus van het bedrijf naar nieuwe markten. Oorspronkelijk was de spin-out van TNO gericht op oled-schermen, maar vorig jaar verlegde het de aandacht naar duurzame toepassingen zoals batterijen, elektrolyzers voor de productie van groene waterstof, brandstofcellen en zonnecellen.

‘Bij Sparknano zijn we er sterk van overtuigd dat onze oplossingen voor ruimtelijke atomaire-laagdepositie de zoektocht naar een duurzame energietoekomst kunnen ondersteunen. Dat deze overtuiging door onze klanten wordt gedeeld, blijkt wel uit de snel groeiende commerciële tractie. Samen met onze klanten, partners en investeerders zijn we vastbesloten en enthousiast om van onze nieuwe richting een groot succes te maken’, aldus Huib Heezen, ceo van Sparknano.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.