SALD stelt nieuwe adviesraad aan

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

SALD, de Eindhovense fabrikant van apparatuur voor spatial atoomlaagdepositie, heeft een adviesraad opgericht, die niet alleen dient als klankbord voor het management, maar ook een ambassadeursfunctie krijgt. De wereldwijde contacten, achtergronden en inzichten van de leden van de adviesraad zullen ‘helpen om de geest van het managementteam aan te scherpen om de activiteiten van SALD nog beter te laten aansluiten op de behoeften van onze stakeholders’, schrijft het bedrijf in een persbericht.

Het Eindhovense SALD is een spin-off van Solaytec, die vraag zag naar zijn spatial ald-apparatuur voor de zonnemarkt een paar jaar geleden opgedroogd. SALD gebruikt de technologie nu voor andere toepassingen, zoals batterijen, vacuümverpakkingen en textiel.

De adviesraad wordt voorgezeten door Erwin Kessels, leider van de Plasma & Materials Processing-groep aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij krijgt hulp van marketingconsultant John Niemeijer van The Brandhouse, innovatieconsultant Peter Visser van Innovisser en accountant Werner Vervest van Vervest Financial Services.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.