S3 wordt M+W Process Automation

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Solid System Solutions (S3) en LSMW krijgen allebei een nieuwe naam. De twee bedrijven zijn onderdeel van de M+W Group (tot voor kort M+W Zander), maar opereerden nog onder hun eigen naam. S3 kwam in 2003 onder de paraplu van M+W en heeft vestigingen in Melsele, Waver en Breda. Het levert totaaloplossingen voor procesautomatisering en krijgt daarom de toepasselijke naam M+W Process Automation.

LSMW startte in 2008 met een eigen afdeling in de Benelux. Het biedt engineeringdiensten en kant-en-klare oplossingen in de levenswetenschappen. Typische doelgebieden zijn biotechnologie, chemische bedrijven en de farmaceutische sector. M+W wil dit verder uitbreiden naar medische systemen, schoonheidsspecialisten en de voedingsindustrie. LSMW, met kantoren in Helmond en Melsele, heet vanaf begin dit jaar M+W Process Industries.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.