Rollon neemt Italiaanse producent van lineaire techniek over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Rollon heeft TMT overgenomen. Dit bedrijf produceert lineaire systemen en rails en was voorheen eigendom van Mondial. TMT heeft zijn hoofdkantoor in Milaan en productiefaciliteiten in Castel San Giovanni. Met de overname zet Rollon zijn groeistrategie door en verstevigt het bedrijf zijn positie in lineaire geleidingen, telescopische geleiders en lineaire assen die worden toegepast in de machinebouw, transport en medische technologie.

Met de overname van TMT breidt Rollon zijn aanbod van lineaire oplossingen verder uit. De bestaande producten worden nu ook uitgebreid met de beste productfamilies van TMT, waaronder Speedy Rail. Dit assortiment van rails op basis van een aluminiumlegering onderscheidt zich door een hoge slijtvastheid in moeilijke operationele omgevingen. Door de overname versterkt Rollon zijn positie bij toepassingen voor industriële machines en bij toepassingsgebieden als automotive, keramiek, glas, metaalverwerking en verpakking.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.