Roland Kuiten van Frencken wint Ir. Noordhofprijs 2017

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Frencken-medewerker Roland Kuiten heeft de Ir. Noordhofprijs 2017 gewonnen. Hij mag zich een jaar lang de beste metaalvakman in Zuidoost-Brabant noemen. Twaalf genomineerden uit deze regio dongen dit jaar mee naar deze vakmanschapsprijs. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan vakmensen, die niet alleen hun vak goed verstaan, maar bovendien in staat zijn om dit op een positieve manier uit te dragen en over te brengen op vakgenoten.

‘Roland is verantwoordelijk voor het microscopisch bankwerken. Bij nieuwe producten is hij een gesprekspartner voor programmeurs, frezers en de meetkamer. Roland denkt continu mee over hoe bestaande producten kunnen worden geoptimaliseerd’, aldus de jury. ‘Hij is een zeer positief en gedreven werknemer en altijd bereid om een stap extra te zetten als het bedrijf hierom vraagt. Daarnaast is hij een vraagbaak voor zijn collega’s. Hierdoor brengt hij zijn collega’s naar een hoger niveau.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.