Rockwell neemt softwareontwikkelaar Emulate3D over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Rockwell Automation heeft Emulate3D ingelijfd. Dat Britse bedrijf ontwikkelt engineeringsoftware waarmee industriële automatiseringssystemen digitaal kunnen worden gesimuleerd en geёmuleerd. Met behulp van nauwkeurige simulatiemodellen kunnen ontwerp en besluitvorming verbeterd worden, terwijl met behulp van emulatietests besturingssystemen al voor de daadwerkelijke installatie kunnen worden getest. De software van Emulate3D stelt klanten in staat om machine- en systeemontwerpen virtueel te testen voordat ze zich op een definitief ontwerp vastleggen en kosten voor productie en automatisering maken.

Rockwell zal Emulate3D’s technologie toevoegen aan zijn digitale ontwerpportfolio om oplossingen te bieden aan de automotive-industrie, logistiek, material handling en andere industriële sectoren. De softwareoplossingen zullen als onderdeel van de Factorytalk Designsuite van Rockwell worden verkocht.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen