Rockwell en Egemin halen banden aan

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Rockwell Automation heeft een partnerovereenkomst gesloten met Egemin Automation. Beide partijen willen meer samenwerken op technisch en commercieel gebied.

Om te beginnen erkent Rockwell Egemin officieel als deelnemer van zijn Recognized System Integrator-programma voor de Benelux. Dat programma wil gekwalificeerde samenwerkingen met bedrijven creëren die de beste productieoplossing of het beste advies kunnen leveren met behulp van het productportfolio van Rockwell. Recognized System Integrators onderscheiden zich van de overige Rockwell-relaties doordat ze projectrisico’s bij het leveren van de technologie minimaliseren.

Verder ondersteunt Rockwell Egemin zowel technisch als commercieel bij de implementatie van automatiseringsoplossingen. Egemin-medewerkers kunnen regelmatig trainingen bijwonen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in het productenassortiment.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.