Robuuste Eurotech-gateway met Atom-processor verbindt machines

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De EN50155-gecertificeerde Dynacor 10-00 van Eurotech is een robuuste computer voor veeleisende mobiele M2M-toepassingen in een IP65-behuizing. De oplossing is de eerste in Eurotechs nieuwe productgroep van gateways voor zware, M2M-toepassingen. De ventilatorloze Dynacor 10-00 is modulair opgebouwd en is gebaseerd op de energiezuinige 1,1 GHz Intel Atom-processor met 512 MB Ram-geheugen en 2 GB flashschijf. Het modulaire ontwerp met robuuste connectoren zorgt voor betrouwbaarheid voor de lange termijn in veeleisende omgevingen, aldus de fabrikant.

De Dynacor 10-00 is geschikt voor spoor-, vervoer- en industri√ęle markten. Door gebruik te maken van Everyware Software Framework (ESF) kan de softwareontwikkeling van een M2M-applicatie worden bekort, zegt Eurotech. Het ontwerp biedt ook de voordelen van het cloud-platform Everyware Cloud. Dit moet de time to market bij de bouw van schaalbare, robuuste toepassingen terugbrengen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen