Robocup vandaag van start; plan uw bezoek

Alexander Pil
Leestijd: 3 minuten

Op de Robocup 2013 in Eindhoven is natuurlijk op elk moment van de dag genoeg te zien en te beleven. Wie alleen de absolute hoogtepunten wil meepikken, kan het beste op deze tijdstippen naar het Indoor-Sportcentrum in Eindhoven komen. Een overzicht van alle publiekstrekkers van elke toernooidag.

Woensdag

De aftrap van de Robocup 2013 is woensdag om 9 uur. De bal rolt voornamelijk bij de Humanoid League, met voetballende robots die een menselijke vorm hebben. Rond 16 uur gaat de @Home League van start, waarin zorgrobots huishoudelijke taken uitvoeren. Onder meer Amigo van de TU Eindhoven zal zich presenteren. In de Middle Size League, de ’koningsklasse‘ van de Robocup 2013, beginnen om 14 uur demonstratiewedstrijden ter voorbereiding op de officiële wedstrijden, die op donderdag zullen beginnen. Bij deze wedstrijden zal een commentator live verslag doen en na afloop van de wedstrijden vragen beantwoorden uit het publiek.

Donderdag

In de @Home League zullen zorgrobots door het publiek lopen. In de follow me-test zullen de robots hun eigenaar moeten volgen. De uitdaging is extra groot omdat deze test buiten de arena zal plaatsvinden. In de Middle Size League beginnen de poulewedstrijden. De eerste wedstrijd begint om 9 uur ‘s morgens, de laatste om ongeveer 18 uur ‘s avonds. De wedstrijden zullen de hele dag door plaatsvinden en min of meer op elkaar aansluiten. Tech United, het enige Nederlandse team dat in deze klasse meedoet, zal om 9 uur, 12 uur, 15 uur en 18 uur spelen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.