Robin Radar haalt Saab binnen

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Robin Radar Systems is een strategische samenwerking aangegaan met Saab. Het Zweedse defensie- en beveiligingsbedrijf gaat de drone- en vogeldetectiesystemen uit Den Haag integreren in de totaaloplossingen die het zijn eindklanten biedt. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend die Saab toegang geeft tot het complete portfolio van Robin Radar voor een reeks internationale klanten in de luchtvaart- en beveiligingssector en de levering van de producten verzekert voor aankoop door bedrijven binnen de Saab Group.

‘We kijken ernaar uit om een ​​succesvolle samenwerking met Robin Radar Systems te ontwikkelen om een ​​gezamenlijke oplossing te bieden voor een spectrum van wereldwijde operaties’, zegt Urban Lennheimer, Vice President en Business Development and Strategy bij Saabs divisie Surveillance. ‘Hun innovatieve reeks contra-drone- en vogeldetectieradars helpt de capaciteit van ons systeemportfolio te consolideren en zal essentiële ondersteuning bieden voor de binnenlandse en buitenlandse functies van onze klanten.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.