Robbert van der Kruk ontwikkeldirecteur KMWE

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Per 1 februari is Robbert van der Kruk directeur Development & Engineering bij KMWE. Van der Kruk heeft een ruime ervaring in de hightechindustrie, onder meer als directeur mechatronica en embedded software bij ASML, R&D-manager bij Agilent en businessunitmanager bij Bosch.

Met Van der Kruk aan boord zet KMWE in op een procesversneller om door middel van meer engineeringsprojecten meer parts-, module- en systeembusiness te creëren. Verder ambieert KMWE meer white box-engineeringsprojecten te gaan uitvoeren; engineeringsprojecten waar de toeleverancier een productverantwoordelijkheid neemt voor de non-core modules van zijn klanten.

Onder de verantwoordelijkheid van Van der Kruk vallen tevens de in 2012 opgerichte divisie KMWE Projects en de vorige jaar gestarte joint venture Indian Dutch Engineering Aerospace Services (Ideas) in India. Daarnaast worden de D&E-activiteiten in Maleisië verder ontwikkeld en heeft KMWE het voornemen dit jaar ook in Amerika deze activiteiten op te starten

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.