Rio-platform NI uitgebreid met vision- en motionkaart

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

National Instruments heeft twee toevoegingen geïntroduceerd voor zijn herconfigureerbare Compactrio-technologie: een framegrabber en een motionmodule. De PCIE-1473R-framegrabber is een pc-gebaseerde embedded visionkaart die FPGA-technologie combineert met een Camera Link-interface met een bandbreedte van 850 MB/s. Hierdoor helpt het ingenieurs bij de ontwikkeling van hoogperformante embedded imaging- en inspectietoepassingen. NI denkt daarbij aan applicaties voor medische beeldvorming, web- en oppervlakte-inspectie en voor sortering met hoge snelheid. De PCIE-1473R ondersteunt ook Power over Camera Link om direct camera‘s van stroom te voorzien zonder extra kabels of externe voeding.

Met NI‘s 9502 C motion drive-module kunnen engineers borstelloze, stappen- en borstelmotoren voeden. Dit kan rechtstreeks vanuit de modules voor een compacte, aanpasbare oplossing die motion integreert in geavanceerde besturingen, monitoring- en testsystemen. De module biedt 4 A continue en 8 A piekstroom. Als aanvulling op de module zal National Instrument ook zes drie-fase borstelloze motoren op de markt brengen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen