Renishaw breidt uit met training en demoruimte in Breda

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Renishaw opende afgelopen zaterdag zijn nieuwe vestiging aan de Nikkelstraat in Breda. In het kantoor en de hal (totaal 800 vierkante meter) heeft het Engelse bedrijf 350 vierkante meter beschikbaar voor trainingen en demonstraties. De vestiging biedt ook commerciële en technische ondersteuning aan machinebouwers, importeurs en eindgebruikers in de Benelux.

Philippe Reinders-Folmer, algemeen directeur van Renishaw Benelux, wijst erop dat het uitdagende tijden zijn. Hij ziet ook kansen, omdat klanten met Renishaws metrologieproducten de mogelijkheid hebben om hun productie efficiënter te maken en minder afval te produceren.

Het productprogramma omvat meettastersystemen voor coördinaatmeetmachines, schakelende meettasters en lasertasters om gereedschap in te stellen op CNC-bewerkingsmachines, lineaire en roterende encoders voor positieterugkoppeling, kalibratiesystemen om machineprestaties te analyseren en Raman-spectroscopiesystemen voor spectraalanalyse. ‘We kunnen onze klanten trainen op een groot aantal CNC-bewerkingsmachines en machinebesturingen‘, legt Reinders-Folmer uit. Binnenkort voegt Renishaw in Breda ook twee zeer nauwkeurige coördinatenmeetmachines toe.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen